Bereikbaarheid

Sinds mei 2014 is de centrale administratie van de school gevestigd aan de Hofstraat 18 te Beilen. Hier komen alle telefoonlijnen van alle scholen van het Kits Primair binnen.  U kunt met uw vraag dus gewoon het nummer van de school bellen. De centrale administratie neemt uw boodschap aan en kan u eventueel doorverbinden met de leerkracht. U begrijpt dat doorverbinden onder lestijd alleen in zéér dringende gevallen kan worden gedaan.

Mocht uw vraag niet direct beantwoord kunnen worden, dan maken wij een terugbel notitie, zodat de leerkracht of de directie u op een later tijdstip terug kan bellen.

Ziekmeldingen

Is uw zoon of dochter ziek, dan kunt u dit vanaf 07.30 uur telefonisch aan ons doorgeven. Via het algemene nummer krijgt u iemand van de centrale administratie aan de lijn. Ook kunt u een e-mail sturen naar csa@kitsprimair.nl.

Via Narrow Casting, een tv scherm waarop wij informatie delen, brengen wij leerkrachten op de hoogte van de ziekmelding. In bijzondere gevallen stuurt de centrale administratie een e-mail naar de leerkracht met nadere informatie

Call Now Button